Responsive checkout voor Bol.com klanten

Responsive checkout voor Bol.com klanten

Waar Bol.com op dit moment nog aparte checkouts gebruikt voor mobiele en niet-mobiele gebruikers, zal de internet webwinkel binnen enkele weken de verschillende checkouts samenvoegen. Het gevolg hiervan is een responsive checkout, wat zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid, of men nu winkelt via mobiel, tablet of PC. 

De responsive checkout moet zorgen voor een uniforme klantervaring, aldus de internetgigant. Verder zal er een aantal nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen voor orders die via de smartphone worden afgerond: webshoppers kunnen in de nabije toekomst gebruikmaken van mobiel betalen met Maestro en Airmiles, nieuwe creditcards toevoegen, adressen aanpassen en orders met verschillende levertijden splitsen. Ook aan de werkende medemens is gedacht: klanten kunnen straks mobiel terecht voor avondleveringen, same day delivery en tijdvakindicatie.

Partners die Bol.com als verkoopkanaal gebruiken hoeven niets te doen om gebruik te maken van deze extra functionaliteiten, meldt het bedrijf.

Previous blog posts