Responsive checkout voor Bol.com klanten

21 January 2019
Responsive checkout voor Bol.com klanten

Waar Bol.com op dit moment nog aparte checkouts gebruikt voor mobiele en niet-mobiele gebruikers, zal de internet webwinkel binnen enkele weken de verschillende checkouts samenvoegen. Het gevolg hiervan is een responsive checkout, wat zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid, of men nu winkelt via mobiel, tablet of PC. 

De responsive checkout moet zorgen voor een uniforme klantervaring, aldus de internetgigant. Verder zal er een aantal nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen voor orders die via de smartphone worden afgerond: webshoppers kunnen in de nabije toekomst gebruikmaken van mobiel betalen met Maestro en Airmiles, nieuwe creditcards toevoegen, adressen aanpassen en orders met verschillende levertijden splitsen. Ook aan de werkende medemens is gedacht: klanten kunnen straks mobiel terecht voor avondleveringen, same day delivery en tijdvakindicatie.

Partners die Bol.com als verkoopkanaal gebruiken hoeven niets te doen om gebruik te maken van deze extra functionaliteiten, meldt het bedrijf.

Previous blog posts

Fusie Ahold en Delhaize: kansen voor Bol.com

Fusie Ahold en Delhaize: kansen voor Bol.com

Begin mei maakte Ahold bekend in gesprek te zijn met het Belgische supermarktconcern Delhaize. In een persbericht, uitgegeven door zowel Ahold als Delhaize,

Bol.com uitgeroepen tot sterkste retailmerk van Nederland

Bol.com uitgeroepen tot sterkste retailmerk van Nederland

Bol.com is het sterkste retailmerk van Nederland’, zo luidt de conclusie van het Merkenonderzoek 2015. Voor dit onderzoek, uitgevoerd door Hendrik Beerda Brand

Beslist.nl: cost per click terug van weggeweest

Beslist.nl: cost per click terug van weggeweest

Beslist.nl, dat dagelijks bezocht wordt door 500.000 bezoekers, besloot vorig jaar te stoppen met de zogenaamde klikvergoedingen en in plaats daarvan gebruik te maken van verkoopcommissies.